top of page

LOKALER

FOR ENHVER ANLEDNING

På Velhuset kan du leie Storsalen og Kaféen. Alt ettersom hva du skal arrangere og hvor mange gjester du skal ha.

 

I Storsalen kan der dekkes til inntil 200 personer. En flott sal med scene og unik takhøyde, samt god belysning. Salen har et tilknyttet te-kjøkken med alt av dekketøy og serveringsutstyr, oppvask og et enkelt kjøleskap, enkelt adkomst til HC-toalett og en mindre garderobe, samt tilgang til større garderobe i underetasje med toaletter. Inngang er fra foajeen.

NB! Kjøkken tilknyttet storsal er mindre av størrelse, såkalt tekjøkken og er ikke egnet for større produksjon av mat til selskap. Det er heller ikke stekeovn i kjøkkenet. 

Kaféen er for inntil 30 personer, og er for de mindre og mer intime selskapene. Lokalene er lyse, trivelige og med enkel adkomst. Toaletter i underetasje med tilknyttet garderobe. Kaféen har også det største kjøkkenet. Det er av eldre dato, men funksjonelt for anretning og tilberedning, samt tilgang til kjøl og kaffetrakter.  Det er ikke utstyr som gryter, panner og kasseroller på kjøkkenet. Dette må evt medbringes av leietager. 

NB! Det er ikke stekeovner i noen av våre kjøkken. 

Begge lokalene ligger i byggets første etasje og har enkel adkomst. Og med nyinstallert rampe for bevegelseshemmede gjør tilgangen her meget fleksibel. 

Har du behov for lyd, lys eller storskjerm/lerret kan dette også leies av oss. Gi beskjed ved booking om dette er ønskelig, da i kommentarfeltet. 

Møterom har vi også for utleie. Her er det plass til 20 personer og benyttes ofte av f.eks. sameier og borettslag for styremøter o.l. Kontakt oss på e-post eller telefon for booking av dette. 

Hvert lokale har sin fane under, sortert på om du vil leie ukedag eller helg. Ønsker du å leie hele helgen, fra fredag-søndag, kan du kontakte oss ved å sende oss en e-post eller ringe oss for et godt tilbud. 

NB! Alle som skal leie lokaler på Velhuset må lese og akseptere våre leievilkår. Vi gjør oppmerksom på egne vilkår på utleie til ungdom. Se leievilkår. Leietager står selv ansvarlig for å ha lest disse ved betaling og leie av lokaler. 

Festdekket sal.jpg
bottom of page